VIP-pöydät

Aina on syytä juhlaan!

Dominosta löytyy tilaisuuteen sopiva paikka olipa kyseessä sitten etkot, pikkujoulut tai syntymäpäiväjuhlat. Mikäli haluat juhlia pienimuotoisemmin, voit varata seurueellesi pöydän ja varmistaa onnistuneen illan. Jos taas haluat täräyttää kunnon kinkerit pystyyn, voit varata koko Dominon itsellesi. Meillä on kaikki valmiina: niin baaritiskit, äänentoisto kuin peilipallokin. Sinun ei tarvitse kuin koota porukka kasaan ja ilmestyä paikalle.

 

 

VIP-pöydät

Varaa pöytä seurueellesi ja varmista onnistunut ilta Dominossa!

Pöytävarauksen hintaan sisältyy sisäänpääsy jonon ohitse sekä tarjoilua. Ei turhaa jonottelua, vaan pääset suoraan juhlimaan seurueesi kanssa.

Varataksesi pöydän, ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: 

Yksityistilaisuudet

Tarvitsetko porukallesi tai yrityksellesi sopivan juhlapaikan? Domino sopii erinomaisesti erilaisiin tilaisuuksiin. Juhlitpa synttäreitä, virkistyspäiviä tai pikkujouluja, Ilonassa järjestät täsmälleen sellaiset juhlat kuin itse haluat.

Voit varata Dominon helposti ja kustannustehokkaasti. Domino toimii loistavasti yksityistilaisuuksissa, olipa lavalla bilebändi tai stand-up koomikko. Autamme mielellämme myös juhlien suunnittelussa ja käytännön järjestelyissä.

Ota meihin yhteyttä, kun on fiestan paikka!

 

 

Tee varaus

Varaustiedustelu on ilmainen, etkä sitoudu mihinkään.

"*" indicates required fields

Varauksen tyyppi*
Nimi*
DD slash MM slash YYYY